WIJN

Voor onze belangrijkste internationale wijnmerken hebben we een aantal prachtige websites die we graag met u delen. Op deze shops vindt u alle wijnen met de betreffende informatie over de merken Bodegas Salentein, Graham’s Port, Champagne Pol Roger, Bodegas Ramón Bilbao, Laurent Miquel en Yalumba Winery!

GEDISTILLEERD

Bij ons kunt u terecht voor verschillende whisky’s in diverse prijsklassen. Schotse whisky, Ierse, maar ook uit Thailand. Een blend of een malt. Van fruitige tot zwaar geturfde whisky’s: voor elk wat wils. Kom langs en bepaal zelf u keuze. Staat de whisky die u wenst er niet bij… wij bestellen hem graag voor u! Naast de bekende gins mogen de Nederlandse jenevers uiteraard niet ontbreken: Bokma, Ketel 1 of gewoon ons eigen merk. Ook voor diverse soorten likeuren of het nu uit het binnen- of buitenland is, wij hebben ze voor u in de schappen staan. bij de sluis

 

BIER

Moordrecht kraanwater

Bier is een drank die al in oertijden werd gemaakt. Het vak van bier brouwen vond het eerst als zodanig in de Middeleeuwen plaats. In deze eeuwen was bier een volksdrank bij uitstek. Gouda bezat rond het jaar 1480 zo’n 350 brouwerijen! Ook in kloosters werd er bier gebrouwen. De monniken maakten bier van hoge kwaliteit en gaven via geschriften hun kennis door. Deze geschiedenis vind je nog steeds terug in de abdij en trappistenbieren. Heerlijke bieren waarin je als het ware de stilte proeft. Uiteraard hebben wij deze bieren in ons assortiment. Heden ten dage is er een enorme vraag naar speciaal bieren. In ons winkeltje proberen wij ook aan deze vraag te voldoen en hebben we naast een uitgebreid assortiment Belgische bieren ook Bockbieren,  IPA’s en bieren van Nederlandse bodem. Steeds meer mensen weten ons te vinden vanwege dat speciale biertje uit de regio. We werken samen met brouwerij Argentum uit Schoonhoven, de Borrelnoot uit Woerden, Brouwerij 1923 uit Moordrecht en brouwerij Kraan met zijn bekende Kraanwaters uit Bodegraven.