NIEUWS & ACTIVITEITEN

Diner Vineuse 8 november 2017

diner vineuse

Op 8 november 2017 organiseren we een diner vineuse. Niet zomaar een diner. Zie het maar als een Masterclass. Gerechten en wijnen op niveau! Het diner zal plaats vinden in restaurant “De Nieuwe Polderkeuken” in Stolwijk. Daar wordt een 5-gangendiner geserveerd. Per gang zal er niet één maar zullen er twee glazen wijn geserveerd worden. Samen met u gaan we “out of the box” denken en u laten beleven dat er meerdere wijnen bij een gerecht passen dan wat u traditioneel zou denken. We zetten hier onze Salentein wijnen voor in. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit, maar ook om al voor te sorteren op de bekende Salenteinaktie einde van het jaar, waarbij mooie kortingen op deze wijnen gegeven worden.

We realiseren ons dat de prijs hoger is dan wat u gewend bent: € 65,- per persoon. Maar we eten op topniveau, dichter bij huis, een masterclass van de Eventmanager van Salentein en we serveren 10 topwijnen! Deze verwennerij kan u uwzelf niet ontzeggen!

Graag reserveren in de winkel of via info@bijdesluis.com

De reservering wordt pas definitief als het aantal door u gewenste couverts vooraf betaald zijn; hetzij in de winkel, hetzij via een overboeking op rekeningnummer NL39ABNA05200 859 22

U kunt zich tot en met 4 november aanmelden.

Vanaf 19.00 verwelkomen we u graag.Logo Polderkeukenn

 

 

Kerstpakketten en Relatiegeschenken:

Na 2 mooie proeverijen in september (wijn en bier) hebben we ons de afgelopen weken georienteerd op kerstpakketten en relatiegeschenken. Want uiteraard kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Bekijk hier onze kerstpakketten en laat u verrassen!

Naast deze uitgebreide selectie hebben we ook als lokale ondernemers de handen in elkaar geslagen om voor u mooie Kerstpakketten te maken. In samenwerking met ‘Atelier Natuurschatten’, Kaasboerderij ‘de Twee Hoeven’ diverse regionale bierbrouwerijen kunnen we voorzien van mooie lokale geschenken:

keststuk met tekstkerst port en kaas