Nieuwe bieren van Jan Kraan!

Ze zijn binnen! Ben jij ook fan van de bieren van Jan Kraan? Dan moet je deze proeven. Kraanwater 3.2 én Kraanwater 7.7!

Eén van de nieuwe bieren die we van Jan Kraan in het assortiment hebben gekregen is Kraanwater 3.2. Deze is voor iedereen die rustig aan wilt doen met alcohol. Het is een Sesion IPA met een mooie volle smaak van een echte IPA , maar Jan heeft hem zo licht in de alcohol gemaakt dat je bijna geen alcohol in proeft. Zo kun je nog eens een biertje extra nemen! Een fris biertje met een bittertje in de afdronk. Momenteel hebben we alleen de 75 cl flessen maar de 33 cl flessen komen eraan, om kennis te maken bieden wij nu de 75 cl aan voor € 5,50 in plaats van € 5,95.

En we hebben Jan’s Kraanwater 7.7 toegevoegd aan het assortiment.  Een echte verrassing; is het een bruin bier of een toch een bockbier?  Kom zelf proeven en maak kennis met dit lekkere winter bier. Nu van € 2,60 voor € 2,40 per flesje van 33 cl.

Uiteraard hebben we nog meer soorten in de winkel, daarover binnenkort meer. Ons assortiment is uitgebreid met verschillende mooie nieuwe smaken van Jan Kraan.