WIJNEN

Onze belangrijkste internationale wijnmerken delen wij graag. Onze merken: Bodegas Salentein, Graham’s Port, Champagne Pol Roger, Bodegas Ramón Bilbao, Laurent Miquel en Yalumba Winery!

webshop_bodegas_salentein
webshop_grahams
webshop_yalumba
webshop_ramon_bilbao
webshop_laurent_miquel
webshop_pol_roger


GEDISTILLEERD

Bij ons kun je terecht voor verschillende whisky’s in diverse prijsklassen. Schotse whisky, Ierse, maar ook uit Thailand. Een blend of een malt. Van fruitige tot zwaar geturfde whisky’s: voor ieder wat wils. Kom langs en bepaal zelf je keuze. Staat de whisky die je wilt er niet bij… wij bestellen deze graag. Naast de bekende gins mogen de Nederlandse jenevers uiteraard niet ontbreken: Bokma, Ketel 1 of gewoon ons eigen merk. Ook diverse soorten likeuren uit het binnen- of buitenland, wij hebben ze in de schappen staan. bij de sluis

 

BIER

Moordrecht kraanwater

Bier is een drank die al in oertijden werd gemaakt. Het vak van bier brouwen vond het eerst als zodanig in de Middeleeuwen plaats. In deze eeuwen was bier een volksdrank bij uitstek. Gouda bezat rond het jaar 1480 zo’n 350 brouwerijen! Ook in kloosters werd er bier gebrouwen. De monniken maakten bier van hoge kwaliteit en gaven via geschriften hun kennis door. Deze geschiedenis vind je nog steeds terug in de abdij en trappistenbieren. Heerlijke bieren waarin je als het ware de stilte proeft. Uiteraard hebben wij deze bieren in ons assortiment. Heden ten dage is er een enorme vraag naar speciaal bieren. In onze winkel proberen wij ook aan deze vraag te voldoen en hebben we naast een uitgebreid assortiment Belgische bieren ook Bockbieren,  IPA’s en bieren van Nederlandse bodem. Steeds meer mensen weten ons te vinden vanwege dat speciale biertje uit de regio. We werken samen met brouwerij Argentum uit Schoonhoven, de Borrelnoot uit Woerden, Brouwerij 1923 uit Moordrecht en brouwerij Kraan met zijn bekende Kraanwaters uit Bodegraven.