De ambachtelijke producten van Van Kleef!

Al een tijdje had ik de wens om enkele producten van distilleerderij Van Kleef uit Den Haag aan het assortiment toe te voegen. Dit moet je proeven!

Opgericht in 1842, is distilleerderij van Kleefs één van de oudste, nog operationele bedrijven uit Den Haag, gevestigd op de oorspronkelijke locatie in het oude centrum. Ambacht, historie en kwaliteit komen hier in harmonie tezamen. Ooit begonnen en groot geworden met de Walnotenlikeur. Maar ook de Salmiaklikeur is niet te versmaden, net als hun laatste troef: Boterzout!!

Ik ben supertrots dat ik een aantal producten van hun aan mijn assortiment heb toe kunnen voegen: De hierboven genoemde likeuren, de “Ouwe Jonge”, (een jonge jenever die een jaar op Bourbon vaten heeft gerijpt) en het ‘112-tje’ peperwodka. De naam zegt genoeg!

Fleur, de huidige eigenaresse van Van Kleef, en ik hebben een borrel genomen op de samenwerking! Uiteraard staan de producten in de winkel open om te proeven.