– GEANNULEERD – Whisky Proeverij – Maandagavond 16 maart
Voor iedereen die van whisky houdt of wilt ontdekken!

Een proeverij gericht op ‘finishes’. De meeste smaak van Schotse single malt whisky’s wordt afgegeven door de vaten waarop gerijpt wordt. De vaten zijn van eikenhout. Dat werd ooit bij wet vastgelegd. Van die vaten is 90% eerst gebruikt in de Amerikaanse bourbon-industrie. Er zijn ook een paar distilleerderijen die langdurig rijpen op ex-sherryvaten. Je kunt de malts met een speciale finish meestal herkennen aan de woorden triple wood, double wood, finish, sherry, port, madeira en ga zo maar door. Kortom, een optionele laatste rijping, zorgt voor een boost in de smaak.

Door deze proeverij kan jij bepalen welke smaak jouw voorkeur heeft! Voor maar €29,50 per persoon proef je deze avond zes à zeven whisky’s met bijpassende hapjes.

Aanmelden kan bij Wijnkoperij&Slijterij ‘Bij de Sluis’. Dit kan in de winkel of door middel van het sturen van een e-mail naar info@bijdesluis.com
Na betaling vooraf is je aanmelding definitief. Betalen kan in de winkel of met een overboeking naar rekeningnummer NL39ABNA05200 859 22 t.n.v. Bij de Sluis en o.v.v. naam en aantal personen.


– GEANNULEERD –  “Open Proeverij” dagen in de winkel op 3 en 4 april

In verband met de richtlijnen van het RIVM is het niet mogelijk deze proeverijdagen te organiseren.

Mocht u een alcoholische versnapering willen hebben en u wilt het graag van te voren proeven: vraag erom. Wij maken graag de fles voor u open zodat u zeker kunt zijn van uw keuze.

—————————————————————————————————————————————–

Wijn
High WineMaandag 13 april (Tweede Paasdag)

Wij organiseren samen i.s.m. Grand Café Concordia op Tweede Paasdag, in de middag van 15.00 uur tot 18.00 uur een gezellige High Wine. Kom jij met je vrienden, vriendinnen of familie genieten van een gezellige smaakvolle middag? De kosten zijn €27,50 p.p.
Aanmelden kan bij Grand Café Concordia via e-mail: grandcafe@theaterconcordia.nl óf
bel Rob van Zuijlen op 06 53873551.

—————————————————————————————————————————————–

Moederdag Tip:
Asperge Diner – Vrijdag 15 mei
Op vrijdag 15 mei mogen onze wijnen het alom bekende Asperge Diner van het Het Witte Hof begeleiden. Welke wijn bij welke gang is een verrassing, de wijnen zijn met smaak uitgekozen bij de mooie asperge gerechten. Deelname aan het diner bedraagt € 59,50 p.p. Locatie: Restaurant Het Witte Hof in Haastrecht, Hoogstraat 152. Aanmelden kan bij het Witte Hof via e-mail info@hetwittehof.nl of bel 0182 – 50 13 61.

—————————————————————————————————————————————–

Cocktailproeverij – Woensdag 24 juni
Cocktails wie is er niet gek op?!

Wil jij eens proeven welke verrassende variaties er te maken zijn? Kom dan op woensdag 24 juni naar onze Cocktailproeverij bij Eetcafé en hotel Over de Brug. Je wordt verwacht om 19.00 uur, je kunt er al bij zijn voor € 27,50 p.p. Doe je mee? Meld je dan aan bij Bij de Sluis óf via e-mail op info@bijdesluis.com 

Wij zien je graag bij een van de evenementen!

Elly en John