Heb jij al kennis gemaakt met het “Proeverijtje:

Een mooi chique doosje met:
– 3 verschillende likeuren voor € 11,95 of
– 3 verschillende digestieven (denk aan cognac, armagnac, grappa etc of 3 verschillende whisky’s : € 15,95

Leuk om cadeau te doen of om zelf op ontdekkingstocht te gaan!!

 

Nieuw wijnhuis: Geografico PavoNero 

PavoNero Bianco : Een bijzondere blend van druiven uit vier verschillende wijngebieden met als resultaat een levendige witte wijn met in de geur wit en geel steenfruit en accenten van tropisch fruit. De smaak is fris met een fraaie fruitconcentratie en een fijne afdronk.

PavoNero Primitivo: Deze Primitivo heeft een dieprode kleur. In de geur fruitsmaken zoals die van kersen en bramen verpakt in chocolade. Deze komen in de smaak mooi terug aangevuld met die van vanille en cacao. Opvallend is vooral de frisheid die deze wijn bezit.

PavoNero Rosso: Deze bijzondere wijn is een blend van 4 druiven die uit vier verschillende gebieden in Italië komen: Sicilië, Puglia, Abruzzo en Trentino. Het resultaat is een krachtige, donkerrode wijn met een intense neus met daarin tonen van rijpe kersen, geconfijte pruimen, mocca en tabak en een krachtige smaak met een zwoel, rond mondgevoel. 20% Van de wijn heeft 12 maanden op fusten van nieuw Frans eiken gerijpt, waardoor de wijn en fijne tanninestructuur heeft gekregen die goed in balans is met de rijpe tonen van het fruit.