ELLY’S TIP!

Vanaf vrijdagmiddag staan de volgende wijnen  op de proeftafel:

Nieuw in het assortiment! -> De Bertolli DB Family
De Semillon/Chardonnay en Shiraz/ Cabernet Sauvignon!

DB Semillon/ Chardonnay
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, tropisch fruit en steenfruit. Maar ook een subtiel kruidig karakter. En met een tikje eikenhout in de afdronk. Al met al een fijne drinkwijn die goed in evenwicht is.

Spijs & moment
Lunchen, varen, borrelen, eten, het kan allemaal. Deze De Bertolli past zich gemakkelijk aan. Lekker bij een pasta met vis, bij een maaltijdsalade met kip en vruchten, of bij wat kruidiger gerechten.

DB Shiraz/ Cabernet Sauvignon
Soepele Australische wijn met een robijnrode kleur. De pruimen en zwarte bessen springen het glas uit. Daarnaast zijn er zoete specerijen en eikenhout in te ontdekken, evenals het voor Shiraz typerende ‘pepertje’. Zeer fruitrijk en aromatisch van smaak. Met een zacht mondgevoel.

Spijs & moment
Een prima rode huiswijn. De een zal hem zo drinken, de ander wil er iets bij eten. In het laatste geval: deze rode Australische blend combineert goed met cannelloni, lasagne, een gekruid stukje lamsvlees of een goedgevulde soep.

Beide nieuwkomers staan voor € 6,70 per fles op de plank. Je zult verrast zijn over de prijs/kwaltiteit!