Wij bieden gestandaardiseerde pakketten en pakketten speciaal op maat gemaakt! De op maat gemaakte pakketten worden gemaakt met producten uit ons eigen assortiment. Ben je benieuwd wat we kunnen bieden? Kom langs of klik op de link voor de standaard pakketten.

Standaard pakketten
De gestandaardiseerde pakketten zijn er in verschillende prijscategorieën. Je hebt keuze uit meer dan 130 verschillende pakketten. En daarnaast ook nog eens vijf verschillende volumetoppers: lekker veel voor weinig. Kijk hier welke pakketten er zijn en maak je keuze.

Pakket op maat
Altijd favoriet is een mooie fles wijn, lekker biertje of een likeur. Wat dacht je van een klassieker uit Frankrijk of een Italiaanse wijn? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Primitivo, een Chianti Classico of Valpolicella. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een mooie fles Salentein uit Argentinië, we hebben het hier over de ‘Rolls Royce’ onder de wijnen. Bij ons vind je wijnen in elke prijsklasse. De flessen kunnen worden verpakt in een kistje, geschenkdoosje of in folie eventueel voorzien van je eigen logo op de fles. Wil je eens iets anders, dan kun je kiezen voor een pakket met verschillende bieren of een fles likeur met een mooi glas.

Heb je zelf een idee? Laat het ons weten!